Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Харандюк Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Косів Р. Б. Питома швидкість розмноження спиртових дріжджів [Електронний ресурс] / Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Л. Я. Паляниця, Н. І. Паньків, Т. В. Харандюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 79-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__14
| 2. |
Косів Р. Б. Зброджування висококонцентрованого пивного сусла дріжджами різних рас [Електронний ресурс] / Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Л. Я. Паляниця, Т. В. Харандюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 186-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__46
| 3. |
Косів Р. Б. Вплив екстремальних температур на ферментативну активність хлібопекарських дріжджів [Електронний ресурс] / Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Т. В. Харандюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 40-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__9
| 4. |
Паляниця Л. Я. Розмноження хлібопекарських дріжджів після їх кріостатування [Електронний ресурс] / Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Н. О. Паньків, Т. В. Харандюк // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосування. - 2015. - № 812. - С. 216-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPX_2015_812_38 Досліджено вплив низьких температур на процеси розмноження клітин і синтезу біомаси хлібопекарських дріжджів штамів КД, ЛД, К7 і ЛК-22. Результати показали, що зі зменшенням температури кріостатування в дослідженому інтервалі температур знижуються швидкість розмноження клітин, швидкість росту культури, економічний коефіцієнт синтезу біомаси і зростає фізіологічна активність дріжджів. Дріжджі штаму ЛД володіють кращими технологічними властивостями. Найвищу кріостійкість мають дріжджі штаму ЛД, а найнижчу - К7. Оптимальна температура кріостатування -17 °C забезпечує збереження генеративної активності хлібопекарських дріжджів.
| 5. |
Харандюк Т. В. Вплив концентрації сусла на стадії культивування дріжджів на зброджування висококонцентрованого пивного сусла [Електронний ресурс] / Т. В. Харандюк, Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 326-335. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_35
| 6. |
Косів Р. Б. Інтенсифікація зброджування високогустинного пивного сусла за участю вітамінів [Електронний ресурс] / Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Т. В. Харандюк // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_9
| 7. |
Харандюк Т. В. Зниження вмісту віцинальних дікетонів при зброджуванні високогустинного сусла [Електронний ресурс] / Т. В. Харандюк, Р. Б. Косів, О. М. Борух, Р. С. Далибожик, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 149-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_32
| 8. |
Харандюк Т. В. Вплив температури на зброджування високогустинного сусла [Електронний ресурс] / Т. В. Харандюк, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Л. Я. Паляниця // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_12
| 9. |
Харандюк Т. В. Вплив концентрації дріжджових клітин на зброджування високогустинного пивного сусла [Електронний ресурс] / Т. В. Харандюк, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Л. Я. Паляниця // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 133-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__25
| 10. |
Небесний Р. В. Синтез акрилової кислоти на B–P–V–W–Ox/Sio2 каталізаторах, модифікованих механохімічною обробкою [Електронний ресурс] / Р. В. Небесний, І. І. Кубіцька, Т. В. Харандюк // Науковий вісник НЛТУ України. - 2019. - Т. 29, № 2. - С. 131-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2019_29_2_29
| 11. |
Харандюк Т. В. Раси дріжджів для високогустинного пивоваріння [Електронний ресурс] / Т. В. Харандюк, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Л. Я. Паляниця // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2016. - № 4. - С. 100-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2016_4_21
|
|
|